De mooi vormgegeven boeken vertellen de persoonlijke verhalen en tonen de portretten van particuliere natuurbeheerders. Natuur door burgers en bedrijven. Een voor velen onbekende wereld. De verhalen zijn gemakkelijk toegankelijk. De foto's van Amke (amke.nl) zijn magnifiek. De boeken dienen als inspiratiebron voor potentiële, nieuwe particuliere natuurbeheerders. Voor ambtenaren en deskundigen in het veld van natuurbeheer zullen de verhalen zeker eyeopeners bevatten. Maar deze boeken zijn door de talloze aardige weetjes die de particulieren vertellen ook interessant voor alle mensen die genieten van de natuur, en vooral van de natuur in Drenthe en Fryslân.

 

Bestellen Drenthe boek:

De verzending van uw bestelling ‘Natuur op eigen land, Particulier natuurbeheer in Drenthe’ zal zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw betaling worden verwerkt (vergeet bij de overboeking aub niet uw adres te vermelden, anders wordt het bedrag teruggestort!). Het bedrag  à 15 euro per boek kunt u overmaken naar onze goede doelen stichting:

Stichting De Baal, rekening nummer:

NL86 ABNA0614 175 658, onder vermelding van

  • Drenthe
  • aantal boeken
  • naam en afleveradres met huisnummer, postcode en plaats

Bestellen Fryslân boek:

Er is nog een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. De verzending van uw bestelling ‘Natuur in eigen hand, Particulier natuurbeheer in Fryslân’ zal zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw betaling worden verwerkt (vergeet bij de overboeking aub niet uw adres te vermelden anders wordt het bedrag teruggestort!). Het bedrag  à 15 euro per boek kunt u overmaken naar onze goede doelen stichting:

Stichting De Baal, rekening nummer:

NL86 ABNA0614 175 658, onder vermelding van

  • Friesland
  • aantal boeken
  • naam en afleveradres met huisnummer, postcode en plaats

 

De  boeken zijn hard-cover, 33x23 cm, ca. 150 pagina's, gebonden en rijk geïllustreerd.